slika
raspored možete pogledati ovde
vest možete pročitati i na sajtu RTV OK-a

Dom zdravlja u Kovačici i zdravstvene stanice koje rade na područiju opštine Kovačica od utorka 19. januara primenjivaće novo radno vreme, od 7 do 20 sati. Lekari opšte prakse kako u domu zdravlja Kovačica tako i u svim ambulantama u opštini od kraja ovog meseca radiće i svake subote od 7 do 12 sati. Takođe će subotom od 7 do 12 sati raditi i dečije odeljenje, ali samo u Domu zdravlja Kovačica.

Dežuraće pedijatri iz svih zdravstvenih stanica koje rade na teritoriji opštine. Svake subote će građanima na raspolaganju biti i stomatolog koji će dežurati u vremenu od 7 do 12 sati.

U domu zdravlja će svake druge subote u vremenu 7 do 12 sati dežurati i ginekolog. Novina je i da će internista osim tokom radne nedelje dežurati i jednu subotu u mesecu.

Kako saznajemo u domu zdravlja od 19. januara će na dečijem odeljenju u Kovačici raditi pedijatar dr Amar Elšeik koji je do sada radio u ambulanti u Padini. Pedijatar dr Sofika Babka prelazi iz doma zdravlja Kovačica na dečije odeljenje zdravstvene stanice Debeljača. Pedijatar dr. Steli Šubonj radiće na dečijem odeljenju u Crepaji ponedeljkom, sredom i četvrtkom, a utorkom i petkom na pedijatriji u zdravstvenoj stanici u Uzdinu. Iz doma zdravlja navode i da je zdravstvena stanica Uzdin dobila novi ultrazvučni aparat tako da će ultrazvučni pregledi osim u Kovačici moći da se obavljaju i u Uzdinu.

Free Web Hosting